Make-up aanbrengen

Tegenwoordig zijn er steeds meer opties gekomen die helpen bij make up aanbrengen. Je kan gebruik maken van sponsen, kwasten en je eigen handen. Je kan het zo duur maken wat je zelf wilt. Het resultaat zal dan ook verschillende zijn bij alle drie.

Sponsen

Sponsen zijn in verschillende vormen en maten. Voor het gebruik van een spons moet je hem eerst even nat maken. Dit zorgt ervoor dat de spons soepeler wordt. Met een spons kan je foundation en poeder aan brengen. Wanneer je hem hebt nat gemaakt is hij klaar voor gebruik. Met de spons druk je foundation op je gezicht. Je krijgt met de spons een natuurlijk effect. Er zijn ook een paar nadelen aan de spons. De spons neemt veel van het product zelf op. Ook kan de spons gaan stinken na een tijdje.

Kwasten

Kwasten zijn beschikbaar voor elk deel van het gezicht. Je kunt ze gebruiken voor je foundation maar ook voor je ogen. Met kwasten hoef je geen voorbereiding te treffen. Je kan ze na de verpakking gelijk gebruiken. Met de kwast ga je door het product heen en neem je het product op. Door het product eerst op te nemen en vervolgens op het gezicht te gebruiken. Op het gezicht maak je rond draaide bewegingen om het product af te geven op het gezicht. Ook de kwast heeft een paar nadelen. De kwast kan gaan stinken. Doordat kan er schimmel om de kwast gaan ontstaan. Dit zorgt er weer voor dat je pukkels op de huid krijgt.

Je eigen handen

De goedkoopste optie zijn het gebruik van je eigen handen. Als je handen gebruikt hoef je niks meer voor te bereiden. Het wordt wel aan geraden om schone handen te hebben als je gaat beginnen. Dus handen wassen is geen rare optie. Daarna pak je product met je vingers op en smeer je op je gezicht. Door de warmte van de handen kan product natuurlijk aan gebracht worden. Je moet wel na elk product je handen even schoonmaken. Uiteindelijk ga je met oogschaduw door de foundation heen. De nadelen van je eigen handen gebruiken is dat je vieze handen van krijgt. Ook moet je na elk product je handen weer wassen.

Zoals je ziet zijn er vele opties voor het aanbrengen van make up. Als ik eerlijk moet toegeven maak ik zelf ook gebruik van alle drie de opties. Uiteindelijk vind ik voor elk product een andere tool fijn. Zo moet je zelf ook achter komen welke tool je waarvoor makkelijk vindt.

http://www.lotjeeuser.nl/waarmee-breng-je-foundation-aan/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *